Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet .

Loading

0:00/0:00

Kirjoittanut:
Nordea responsible investment

Vastuullisuus on hyvää liiketoimintaa

Katso, kuinka Nordea Funds tutkii, mitä lukujen ja kertomusten takana piilee. Se analysoi tavallista syvällisemmin usein piiloon jääviä riskejä, jotka saattavat joskus ratkaista, onko jokin sijoitus hyvää liiketoimintaa vai ei.

Mitä tapahtuu kansainvälisen muotiyhtiön osakekurssille, kun käy ilmi, että yhtiö käyttää lapsityövoimaa? Tai kun lääkeyhtiö häviää mittavan oikeusjutun tai kun öljy-yhtiö aiheuttaa ympäristöonnettomuuden vain siksi, että turvatoimet on lyöty laimin?

Entä toisin päin: miten käy yhtiöille, jotka ovat kehityksen kärjessä? Nämä yhtiöt pystyvät houkuttelemaan parhaat työntekijät ja vastaamaan innovatiivisella ja kestävällä tavalla globaaleihin haasteisiin, esimerkiksi vesipulaan.

Katso, miten Nordea Funds tutkii, mitä lukujen ja kertomusten takana piilee. Se analysoi tavallista syvällisemmin usein piiloon jääviä riskejä, jotka saattavat joskus ratkaista, onko jokin sijoitus hyvää liiketoimintaa vai ei.

Funds Magazinella on nyt oma sovellus - hae se täältä!

MyInvest-sovellus tarjoaa suomalaisille sijoittajille ajankohtaisia juttuja rahastoista, sijoitusmarkkinoista ja kestävästä säästämisestä.

Oletko valmis sukeltamaan sijoittamisen kiehtovaan maailmaan?