MyInvest

Tervetuloa mobiiliin Magazine- kokemukseen!

MyInvest on  sovellus, jonka avulla Funds Magazin kulkee helposti mukanasi myös lomalla. Sovellus on ilmainen ja siinä on useita älykkäitä ominaisuuksia. Se mm. muistuttaa, kun seuraamallesi aihealueelle julkaistaan uusia artikkeleita.

Vapaa pääsy laajaan valikoimaan artikkeleita

articles

 

Kun  taskussasi kulkee MyInvest sinun ei tarvitse etsiä kiinnostavia sijoittamiseen ja markkinoihin  liittyviä lukumateriaaleja pitkään. Sen kautta saat pääsyn satoihin asiantunteviin artikkeleihin yhdellä klikkauksella.

Tarjoamme artikkeleita sijoitusmaailman ilmiöistä ja  ajatuksia herättävää tietoa kestävistä säästöistä ja siitä, mihin ne vaikuttavat. Ja niin paljon kuin mahdollista, liitämme artikkeleihimme videoita, infograafeja ja linkkejä taustatietoihin.

 

Lajittele aiheet ja valitse artikkelisi

follow

 

MyInvest-sovellusta päivitetään jatkuvasti uusilla artikkeleilla ja sekä ne että aiemmin julkaistut jutut on helppo löytää.

 Voit valita sinua ”kiinnostavat aihealueet”, joiden perusteella näytöllesi tuodaan 24 viimeisintä artikkelia aihealueelta. Tämä tarkoittaa, että heti kun valitset tai poistat aihealueen, artikkelien valinta muuttuu vastaavasti - ja sinulla on jälleen pääsy uusiin artikkeleihin.

Jos olet seikkailumielellä, voit tutustua rohkeasti Magazinen muiden aihealueiden artikkeleihin. Artikkeleita löydät neljästä pääkategoriasta: Näkemyksiä, Kestävä kehitys, Rahastot ja markkinat sekä Säästäminen.

Muistutus heti, kun valitsemasi alueen artikkeli ilmestyy

notification

 

Jos olet kiinnostunut yhdestä tai useammasta  aiheesta, voit valita vastaanottavasi  mobiililaitteeseesi ilmoituksen aina, kun sinua kiinnostavan kategorian artikkeleita julkaistaan.

Muistutukset ovat hiljaisia ja niiden avulla varmistat, että huomaat kaikki mielenkiintoiset artikkelit.

Funds Magazinella on nyt oma sovellus - hae se täältä!

MyInvest-sovellus tarjoaa suomalaisille sijoittajille ajankohtaisia juttuja rahastoista, sijoitusmarkkinoista ja kestävästä säästämisestä.

Oletko valmis sukeltamaan sijoittamisen kiehtovaan maailmaan?