Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet .

Loading

0:00/0:00

Kirjoittanut:
Nordea Funds

Seuraa rahastosi hiilijalanjälkeä

Miten sijoituspäätöksesi vaikuttavat hiilijalanjälkeesi? Autamme sinua selvittämään asiaa laskemalla hiilijalanjäljen kaikille osakerahastoillemme. Käymme videolla läpi, miten hiilijalanjälki lasketaan ja mitä asioita pitää ottaa huomioon rahastojen hiilijalanjälkiä vertaillessa.

Ilmastonmuutos jatkaa etenemistään. Lämpötila kohoaa, merenpinta nousee ja ilmakehän hiilidioksidipitoisuus kasvaa uusiin ennätyksiin joka vuosi.

Sijoituksillamme voimme aidosti vaikuttaa tähän kehitykseen, minkä vuoksi olemme lukuisten muiden varainhoitajien kanssa allekirjoittaneet Montréal Carbon Pledge -sitoumuksen. Se velvoittaa meitä ilmoittamaan osakerahastojemme hiilijalanjäljen.

Katso lisää ylläolevasta videosta.
 

Vastuullinen sijoittaminen

Nordea Funds uskoo vakaasti vastuullisuuteen niin sijoittamisessa kuin yleisestikin. Vastuullisella sijoittamisella on monta hyvää puolta. Sijoittamalla vastuullisesti voi edesauttaa kestävää kehitystä, mutta samalla pystyy paremmin hallitsemaan sijoituksiinsa kohdistuvia riskejä karsimatta kuitenkaan tuotto-odotuksesta.

Lue lisää vastuullisesta sijoittamisesta.

Funds Magazinella on nyt oma sovellus - hae se täältä!

MyInvest-sovellus tarjoaa suomalaisille sijoittajille ajankohtaisia juttuja rahastoista, sijoitusmarkkinoista ja kestävästä säästämisestä.

Oletko valmis sukeltamaan sijoittamisen kiehtovaan maailmaan?