Nordean rahastoille
Kirjoittanut:
Jan Telford

Nordea valloitti kärkisijoja kovassa sarjassa

Tämä vuosi oli jälleen Nordean rahastoille menestyksekäs arvostettujen Lipper-palkintojen osalta. Useat eri kategorioiden rahastot keräsivät huomionosoituksia luokkiensa parhaina. Nordea Fundsin toimitusjohtaja Henrika Vikman näkee palkinnot osoituksena, että Nordea on oikealla tiellä.

Aktiivinen salkunhoito
Vastuullinen sijoittaminen
Pohjoismaat

Palkitut Nordean rahastot

Nordea Säästö 25 ja Nordea Säästö 50 ovat sekä korko- että osakemarkkinoille sijoittavia yhdistelmärahastoja.

Nordea Euroopan Pienet Yhtiöt sijoittaa pienten ja keskisuurten eurooppalaisten yritysten osakkeisiin, joilla on ollut historiassa vakaampi tuotto- ja kurssikehitys kuin markkinoilla keskimäärin.

Nordea Euro Yrityslaina Plus sijoittaa sellaisten eurooppalaisten yritysten lainoihin, joille hyväksytyt luottoluokittajat ovat antaneet Matalan luokituksen.

Nordea Valtionlaina AAA sijoittaa pääasiassa korkeimman mahdollisimman luottoluokituksen saaneiden valtioiden joukkolainoihin.

Nordea 1 - Alpha 10 MA sijoittaa globaalisti eri omaisuuslajeihin sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä ja käyttää sekä suoria sijoituksia että johdannaisia.

Nordea 1 - Alpha 10 MA -rahastoa hallinnoi Nordea Investment Funds S.A., joka on Luxemburgiin rekisteröity rahastoyhtiö. Muita rahastoja hallinnoi Nordea Funds Oy, joka on Suomeen rekisteröity rahastoyhtiö.

Lue lisää Rahastot Nyt -palvelusta.

Funds Magazinella on nyt oma sovellus - hae se täältä!

MyInvest-sovellus tarjoaa suomalaisille sijoittajille ajankohtaisia juttuja rahastoista, sijoitusmarkkinoista ja kestävästä säästämisestä.

Oletko valmis sukeltamaan sijoittamisen kiehtovaan maailmaan?