Yleisö
Kirjoittanut:
Nordea Funds

Kaipaatko vinkkejä säästämiseen ja sijoittamiseen? Ilmoittaudu tapahtumaan!

Tiesitkö, että meillä suomalaisilla on yhä huomattava määrä varallisuutta talletustileillämme? Inflaatio syö tilitalletusten arvoa joka päivä. Rahastosäästäminen on helppo ja tehokas tapa laittaa varansa kasvamaan korkoa hallituin riskein. Tule kuulemaan kiinnostavat kokemukset säästämisestä ja sijoittamisesta sekä faktat rahastoista ja vastuullisuudesta Scandic Grand Marinaan Helsingissä 16. syyskuuta.

Vastuullinen sijoittaminen
Suomi
Säästäminen

Päivän aikana järjestämme kolme säästämisen tilaisuutta, joista voit itse valita elämäntilanteeseesi ja aikatauluihisi sopivimman.

Kaikissa tilaisuuksissa kuullaan toimittaja Julia Thurénin ja sijoittaja Merja Mähkän omia kokemuksia aktiivisen säästämisen ja sijoittamisen aloittamisesta.  Nordean sijoitusammattilaiset Tanja Eronen ja Henrika Vikman puolestaan kertovat, miten säästämisessä ja sijoittamisessa pääsee alkuun, mitä on hyvä muistaa ja miksi vastuullisuus sekä kestävän kehityksen tukeminen kannattaa myös säästämisessä.

Tilaisuuksien tunnelmaan meidät johdattaa valokuvaaja Hannu Laakson vastuullista kahvin valmistusta ja suomalaisten luontosuhdetta kuvaava digitaalinen valokuvanäyttely. Talk show’n juontajana toimii hurmaava kirjailija ja yrittäjä Ronja Salmi.

Kengurumeininkiä, tanssia vai standupia?

ILMOITTAUDU RAHASTOAAMUUN KLO 9–12
Rahastoaamussa kerromme vinkkejä säännölliseen säästämiseen vanhemman tai vaikkapa isovanhemman näkökulmasta. Perheen pienimmät ovat lämpimästi tervetulleita mukaan – tilaisuuden kruunaa brunssitarjoilu sekä iki-ihana Kengurumeininki-duo.

ILMOITTAUDU RAHASTOTANSSEIHIN KLO 13.30–16.30
Iltapäivätansseissa kuulet, miten rahastoihin sijoittamalla voit toteuttaa unelmiasi eläkkeellä ja suojata jo kerryttämiäsi säästöjä inflaatiolta. Keskustelutilaisuuden jälkeen nautimme iltapäiväkahveista sekä akustisen orkesterin Volaren vauhdittamista päivätansseista.

ILMOITTAUDU RAHASTOILTAAN KLO 18–21
Rahastoillan kuluessa selviää, miten säännöllisesti säästämällä voi pienelläkin kuukausisummalla kerryttää varakassaa, saada säästöilleen tuottoa hallituin riskein sekä auttaa kestävämmän maailman rakentamisessa. Talk show’n jälkeen nautitaan buffetin antimista sekä stand up -koomikko Niko Kivelän energisestä esityksestä.

Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia ja sopivat loistavasti niin säästämistä aloitteleville kuin sijoittamiseen jo perehtyneille.

Nähdään syyskuussa!

Funds Magazinella on nyt oma sovellus - hae se täältä!

MyInvest-sovellus tarjoaa suomalaisille sijoittajille ajankohtaisia juttuja rahastoista, sijoitusmarkkinoista ja kestävästä säästämisestä.

Oletko valmis sukeltamaan sijoittamisen kiehtovaan maailmaan?