Tilaa uutiskirje ja voita iPhone 7

Tilaa uutiskirje ja voita iPhone 7

Funds Magazine -digilehdestä voit lukea vinkkejä säästämisestä ja sijoittamisesta sekä ajankohtaisia juttuja yrityksiin ja talouteen vaikuttavista trendeistä. Voit lukea lehteä matkapuhelimeltasi, tabletilta tai tietokoneelta - kaikkialla missä nettiyhteys toimii.

Sähköpostiisi toimitettavasta lehden uutiskirjeestä saat suorat linkit kuukauden kiinnostavimpiin artikkeleihin. Sekä lehden lukeminen että uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta. Jos et vielä kuulu uutiskirjeemme tilaajiin, kannattaa kirje tilata nyt. Arvomme kaikkien 31.8.2017 mennessä uutiskirjeen tilanneiden, sekä uusien että vanhojen lukijoidemme, kesken iPhone 7 -puhelimen.

Rentouttavaa kesää ja onnea arvontaan,
Nordea Funds

Arvonnan säännöt:

Arvontaan voivat osallistua uutiskirjeen tilanneet tai Nordea Fundsille yhteystiedot ja sähköpostiosoitteen sisältävän postikortin viimeistään 31.8.2017 lähettäneet yli 18-vuotiaat henkilöt. Voittaja arvotaan 5.9.2017 ja hänelle ilmoitetaan sähköpostitse. Kilpailun järjestäjä on Nordea Funds Oy, joka maksaa palkinnon arpajaisveron. Nordea Funds Oy:n henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.