Tuleeko joulupukki e-Formulalla?

Tervetuloa Funds Magazinen jouluarvontaan!

Kuuletko jo lahjapaperin rapinan ja kulkusten kilinän?

Ihana joulun aika lähestyy ja joulupukkikin taitaa jo etsiä nopeinta ympäristöystävällistä tapaa saada lahjat perille vaikkei lunta tänä vuonna tulisikaan. Joulun kunniaksi myös me Funds Magazinessa haluamme muistaa sekä nykyisiä että uusia lehtemme uutiskirjeen tilaajia Jouluarvonnalla. Arvomme kaikkien tilaajiemme kesken näppärän iPad mini 4:n (arvo 579 euroa) sekä kaksi kappaletta aurinkokennolla varustettuja varavirtalähteitä (arvo 100 euroa/kpl).

Hauskinta on kun kaikki voivat osallistua

Jos kuulut jo uskollisiin tilaajiimme, sinun ei tarvitse tehdä mitään – olet jo mukana. Voit vain odotella ja halutessasi vinkata arvonnastamme myös läheisille ja ystäville esimerkiksi sivun oikean ylälaidan painikkeiden avulla. Uutiskirjeemme on maksuton eikä edellytä Nordean tai rahastojen asiakkuutta.

Jos et itse vielä ole tilannut uutiskirjettämme – ei hätää – ehdit vielä mainiosti mukaan! Voit tilata uutiskirjeen alta ja arvontaan osallistumisaikaa on jouluaattoon asti. Arvonnan säännöt löydät tämän sivun lopusta.

Erinomaista arpaonnea ja tunnelmallista joulua!

P.S. Lisää pukkiakin kiinnostavista e-formuloista voit lukea täältä

Säännöt ja osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua Nordea Funds Magazinen ilmaisen uutiskirjeen tilanneet tai Nordea Fundsille sähköpostiosoitteen sisältävän, 24.12.2018 mennessä perille saapuneen postikortin lähettäneet yli 18-vuotiaat henkilöt.

Olet mukana arvonnassa, kun olet tilannut uutiskirjeen ja vahvistanut sähköpostiisi tulleen varmistusviestin. Kaikki uutiskirjeen nykyiset tilaajat osallistuvat automaattisesti arvontaan. Voit koska tahansa poistua postituslistalta, jos et halua osallistua arvontaan. 

Kampanja-aika on 23.11.24.12.2018. Nordea Funds arpoo onnellisen voittajan 24.12. klo 23.59 mennessä toimitettujen sähköpostien joukosta 27.12.2018–7.1.2019 välisenä aikana. Ilmoitamme voitosta tilauksessa annettuun sähköpostiin viimeistään 7.1.2019. Jos voittaja ei seitsemän päivän kuluessa ilmoituksesta ole toimittanut Nordea Fundsille yhteystietojaan, arpoo Nordea Funds uuden voittajan.

Arvonnan järjestäjä on Nordea Funds Oy, Satamaradankatu 5, 00020 NORDEA. Nordea Funds Oy:n henkilökunta voi tilata uutiskirjeen, muttei voi osallistua arvontaan. Arvonnan palkintoja ei voi vaihtaa tai muuttaa käteiseksi. Nordea Funds maksaa palkinnon arpajaisveron ja toimituskulut. Voittajan vahvistamisen ja voiton lähetyksen välillä voi olla korkeintaan 21 päivää.

Nordea Funds ei vastaa mahdollisista kirjoitusvirheistä, varaa oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä sekä hylätä osallistujat, joita sillä on syytä epäillä vilpillisyydestä.

Kysymyksiä jouluarvonnasta?

Laita meille viestiä fundsmagazine@nordea.com

Jouluarvontaan osallistuminen edellyttää, että toimitat meille nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Säilytämme nämä tiedot uutiskirjeen lähettämistä varten ja voidaksemme olla yhteydessä voittajaan. Emme välitä tai myy tietojasi kolmansille osapuolille. Tietojasi käsittelee Nordea Funds Oy tai sen toimeksiantoon ohjeistama ulkopuolinen tietojenkäsittelijä. Tietoja ei julkisteta ilman lupaasi.